Кошик
581 відгук
"ХИМ-ЭКВАТОР" ТОВ
+380 (66) 668-33-45
+380 (63) 828-59-14
Глутамат натрію, 2кг, фото 3
Глутамат натрію, 2кг, фото 4
Глутамат натрію, 2кг, фото 5
Глутамат натрію, 2кг, фото 6

Глутамат натрію, 2кг

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

340 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
Глутамат натрію, 2кг
Глутамат натрію, 2кг
Готово до відправки
340 ₴/упаковка
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!

 

Застосування глутамат натрію

При додаванні глутамату (глютамата) натрію в харчові продукти посилюються їх природні смакові властивості, ослаблені в процесі переробки і зберігання, маскуються окремі негативні складові смаку і запаху. Зазвичай, глютамат натрію використовується для посилення смаку та аромату у виробництві сухих супів, бульйонів, продуктів швидкого приготування, чіпсів, крекерів, соусів, майонезів, кетчупів, м'ясопродуктів, консервованих море і рибопродуктів в кількості від 0,1 до 0,5% глютамата натрію.

Глютамат натрію, може додаватися в продукт разом з сіллю. Дозування солі, як правило, при цьому зменшують на 10%. Економічніше застосовувати глутамат (глютамат) натрію не індивідуально, а в суміші з инозинатом і гуанилатом натрію в певному співвідношенні (Глуринат). При цьому у кілька разів знижується необхідна дозування і досягається більш гармонійний смак продукту; крім того, можна знизити дозування використовуваних ароматизаторів.

В деяких країнах, особливо на Сході, глутамат (глютамат) натрію Е621 (e621) використовують в якості смакової добавки поряд з сіллю і спеціями і вводять в деякі страви безпосередньо перед їх вживанням.
З цим пов'язаний «синдром китайських ресторанів».

Глутамат натрію Е621 (e621) внесено в перелік сировини в ГОСТ 18487-80 «консервовані Страви обідні для спец. споживача. Технічні умови», ГОСТ 50847-96 «Концентрати харчові перших і других обідніх страв швидкого приготування. Технічні умови», ГОСТ 7457 «Консерви рибні. Паштети. Технічні умови».

Призначення глутамат натрію Е621:

  • глутамат натрію застосовують з метою поліпшення смаку м'ясних виробів, виготовлених із замороженого м'ясосировини;
  • глютамат натрію використовують з метою нівелювання окремих негативних складових смаку і запаху;
  • глутамат натрію призначають з метою збереження якості продуктів, призначених для тривалого зберігання;
  • глютамат натрію знайшли застосування з метою посилення природного смаку та аромату продуктів;
  • глутамат натрію призначають для формування вираженого смаку і аромату м'яса при виготовленні продуктів із застосуванням в рецептурах замін основного м'ясного сировини.

Глутамат натрію застосовується при виробленні таких м'ясопродуктів:

  • Варені ковбасні вироби, сосиски і сардельки
  • М'ясних хлібів
  • Напівкопчених і варено-копчених ковбасних виробів
  • Реструктурованих м'ясопродуктів
  • Цільном'язових делікатесів
  • Січених напівфабрикатів
  • Паштетів і ліверних ковбас

Норма закладки глютамат натрію (e621) : 50-200 г на 100 кг м'ясної сировини. Склад: Моноглутамат натрію.

Мовляв. м. глутамат натрію Е621 (e621) ― 187,13. Структурна формула глутамат натрію Е621 (e621).

Структурна формула глутамат натрію Е621 (e621)

Глутамат натрію Е621 (e621) органолептичні властивості - кристали або кристалічний порошок білого кольору, практично без запаху, з характерним смаком.

Фізико-хімічні властивості глутамат натрію Е621 (e621) ― хор. розч. у воді; пор. розч. в етанолі; нераств. в ефірі. Отримання глутамат натрію Е621 (e621) ― мікробіологічним синтезом.

Специфікації глутамат натрію Е621 (e621).

Характеристики
Основні
Вага25 г
ВиробникZXC
Країна виробникКитай
Складглутамат
Інформація для замовлення
  • Ціна: 340 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner