Кошик
582 відгуків
"ХИМ-ЭКВАТОР" ТОВ
+380 (66) 668-33-45
+380 (63) 828-59-14
впередназад
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару), фото 3
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару), фото 4
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару), фото 5
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару), фото 6
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару), фото 7

Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару)

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

110 ₴/кг

Показати оптові ціни
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару)
Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару)
Готово до відправки
110 ₴/кг
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

від 25кг    110грн/кг

від 10кг    120грн/кг

від 5кг      130грн/кг

від 2кг      170грн/кг

від 1кг      190грн/кг  

опт ціна по домовленності

Для оформлення замовлення ви можете передзвонити за будь-яким із зазначених на сайті контактів або залишити замовлення/запит на дзвінок на будь-яку кількість одиниць товару, що цікавить. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і в телефонному режимі погодить всі питання, що Вас цікавлять!

До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!

З повагою наш колектив.

Застосування глутамат натрію
При додаванні глутамату (глютамату) натрію в харчові продукти посилюються їх природні смакові властивості, ослаблені в процесі переробки та зберігання, маскуються окремі негативні складові смаку та запаху. Зазвичай, глютамат натрію використовується для посилення смаку та аромату у виробництві сухих супів, бульйонів, продуктів швидкого приготування, чіпсів, крекерів, соусів, майонезів, кетчупів, м'ясопродуктів, консервованих море та рибопродуктів у кількості від 0,1 до 0,5% .

Глютамат натрію може додаватися в продукт разом із сіллю. Дозування солі зазвичай при цьому зменшують на 10%. Економічніше застосовувати глутамат (глютамат) натрію не індивідуально, а суміші з інозинатом і гуанилатом натрію у певному співвідношенні (Глуринат). При цьому в кілька разів знижується необхідне дозування та досягається більш гармонійний смак продукту; крім того, можна знизити дозування ароматизаторів, що використовуються.

У деяких країнах, особливо на Сході, глутамат (глютамат) натрію Е621 (e621) використовують як смакову добавку поряд з сіллю і спеціями і вводять в деякі страви безпосередньо перед їх вживанням.
Із цим пов'язаний «синдром китайських ресторанів».

Глутамат натрію Е621 (e621) внесено до переліку сировини до ГОСТ 18487-80 «Страви консервовані обідні для спец. споживача. Технічні умови», ГОСТ 50847-96 «Концентрати харчові перших та других обідніх страв швидкого приготування. Технічні умови», ГОСТ 7457 «Консерви рибні. Паштети. Технічні умови".

Призначення глутамат натрію Е621:

глутамат натрію застосовують з метою покращення смаку м'ясних виробів, виготовлених із замороженої м'ясосировини;
глютамат натрію використовують з метою нівелювання окремих негативних складових смаку та запаху;
глутамат натрію призначають для збереження якості продуктів, призначених для тривалого зберігання;
глютамат натрію знайшли застосування з метою посилення природного смаку та аромату продуктів;
глутамат натрію призначають для формування вираженого смаку та аромату м'яса при виготовленні продуктів із застосуванням у рецептурах замін основної м'ясної сировини.
Глутамат натрію застосовується при виробленні наступних м'ясопродуктів:

Варені ковбасні вироби, сосиски та сардельки
М'ясних хлібів
Напівкопчених та варено-копчених ковбасних виробів
Реструктурованих м'ясопродуктів
Цільном'язових делікатесів
Рубаних напівфабрикатів
Паштетів та ліверних ковбас
Норма закладки глютамат натрію (e621) : 50-200 г на 100 кг м'ясної сировини. Склад: Моноглутамат натрію.

Мовляв. м. глутамат натрію Е621 (e621) - 187,13. Структурна формула глутамат натрію Е621 (e621).

Глутамат натрію Е621 (e621) органолептичні властивості - кристали або кристалічний порошок білого кольору практично без запаху з характерним смаком.

Фізико-хімічні властивості глутамат натрію Е621 (e621) ― хор. розтв. у воді; пор. розтв. в етанолі; неросл. в ефірі. Отримання глутамат натрію Е621 (e621) ― мікробіологічним синтезом.

Специфікації глутамат натрію Е621 (e621).

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникZXC
Країна виробникКитай
Упаковка
Вага25 г
Основні
Складглутамат
Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner