Глутамат натрію від 1кг (ціни в описі товару)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
110 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
від 25кг 110грн/кг
від 10кг 120грн/кг
від 5кг 130грн/кг
від 2кг 170грн/кг
від 1кг 190грн/кг
опт ціна по домовленності
Для оформлення замовлення ви можете передзвонити за будь-яким із зазначених на сайті контактів або залишити замовлення/запит на дзвінок на будь-яку кількість одиниць товару, що цікавить. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і в телефонному режимі погодить всі питання, що Вас цікавлять!
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
З повагою наш колектив.
Застосування глутамат натрію
При додаванні глутамату (глютамату) натрію в харчові продукти посилюються їх природні смакові властивості, ослаблені в процесі переробки та зберігання, маскуються окремі негативні складові смаку та запаху. Зазвичай, глютамат натрію використовується для посилення смаку та аромату у виробництві сухих супів, бульйонів, продуктів швидкого приготування, чіпсів, крекерів, соусів, майонезів, кетчупів, м'ясопродуктів, консервованих море та рибопродуктів у кількості від 0,1 до 0,5% .
Глютамат натрію може додаватися в продукт разом із сіллю. Дозування солі зазвичай при цьому зменшують на 10%. Економічніше застосовувати глутамат (глютамат) натрію не індивідуально, а суміші з інозинатом і гуанилатом натрію у певному співвідношенні (Глуринат). При цьому в кілька разів знижується необхідне дозування та досягається більш гармонійний смак продукту; крім того, можна знизити дозування ароматизаторів, що використовуються.
У деяких країнах, особливо на Сході, глутамат (глютамат) натрію Е621 (e621) використовують як смакову добавку поряд з сіллю і спеціями і вводять в деякі страви безпосередньо перед їх вживанням.
Із цим пов'язаний «синдром китайських ресторанів».
Глутамат натрію Е621 (e621) внесено до переліку сировини до ГОСТ 18487-80 «Страви консервовані обідні для спец. споживача. Технічні умови», ГОСТ 50847-96 «Концентрати харчові перших та других обідніх страв швидкого приготування. Технічні умови», ГОСТ 7457 «Консерви рибні. Паштети. Технічні умови".
Призначення глутамат натрію Е621:
глутамат натрію застосовують з метою покращення смаку м'ясних виробів, виготовлених із замороженої м'ясосировини;
глютамат натрію використовують з метою нівелювання окремих негативних складових смаку та запаху;
глутамат натрію призначають для збереження якості продуктів, призначених для тривалого зберігання;
глютамат натрію знайшли застосування з метою посилення природного смаку та аромату продуктів;
глутамат натрію призначають для формування вираженого смаку та аромату м'яса при виготовленні продуктів із застосуванням у рецептурах замін основної м'ясної сировини.
Глутамат натрію застосовується при виробленні наступних м'ясопродуктів:
Варені ковбасні вироби, сосиски та сардельки
М'ясних хлібів
Напівкопчених та варено-копчених ковбасних виробів
Реструктурованих м'ясопродуктів
Цільном'язових делікатесів
Рубаних напівфабрикатів
Паштетів та ліверних ковбас
Норма закладки глютамат натрію (e621) : 50-200 г на 100 кг м'ясної сировини. Склад: Моноглутамат натрію.
Мовляв. м. глутамат натрію Е621 (e621) - 187,13. Структурна формула глутамат натрію Е621 (e621).
Глутамат натрію Е621 (e621) органолептичні властивості - кристали або кристалічний порошок білого кольору практично без запаху з характерним смаком.
Фізико-хімічні властивості глутамат натрію Е621 (e621) ― хор. розтв. у воді; пор. розтв. в етанолі; неросл. в ефірі. Отримання глутамат натрію Е621 (e621) ― мікробіологічним синтезом.
Специфікації глутамат натрію Е621 (e621).
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | ZXC |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | |
Вага | 25 г |
Основні | |
Склад | глутамат |
- Ціна: 110 ₴/кг