



Глутамат натрію, 1кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
190 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
Застосування глумат натрію
При додаванні глутамату Натрія в продуктах харчування збільшує смакові властивості, ослаблені під час переробки та зберігання, і таким чином маскуються окремі негативні складові смаку та запаху. Зазвичай глюмамат натрія використовується для підсилення смаку та аромату у виробництві сухих супів, бульйонів, продуктів швидкого приготування, чіпсів, крекерів, соусів, майонезів, кетчупів, м’ясопродуктів, консервованих море та рибопродуктів у кількості від 0,1 до 0,5% глюматів натрію.
Глютамат натрію, може додаватися в продукт разом з сіллю. Зазвичай дозування солі зменшує на 10%. Економічно застосовувати глутамат (глютамат) натрію не індивідуально, а в суміші з інозинатом і ґуанілітом натрію в конкретному співвідношенні (Глурінат). Крім того, можна зменшити дозування ароматизаторів, які використовуються для дозування продуктів.
У деяких країнах, особливо на Сході, глумат (глюмамат) натрію E621 (e621) використовують Як смачна добавка, так і сіль та спеції, вводяться в деякі страви безпосередньо перед споживанням.
Це пов'язано з "синдром китайських ресторанів".
Глутамат натрія E621 (e621) знаходиться у списку сиря в ГОСТ 18487-80 « Блюда консервовані обіди для спеціалізації. Технічні умови." ГОВСТ 50847-96 « Концентрати харчових продуктів перші та дві обідні страви швидкого приготування. Технічні умови." ГОВСТ 7457 "Консерви рибні. Паштеты. Технічні умови».
Призначення глумат натрія Е621:
- Натрію використовують для поліпшення смаку м’ясних виробів, виготовлених з замороженого м’яса.
- Натрію використовують глютамат Для того щоб нівелювати певні негативні складові смаку та запаху.
- глумат натрію призначено для збереження якості продуктів, призначених для тривалого зберігання;
- Глютамат натрію використовують з метою підсилення природного смаку і аромату продуктів.
- Натрію готують для формування смаку та аромату м’яса при виготовленні продуктів із замін Головний м'ясний сир.
Глумат натрія Його використовують для виготовлення наступних м’ясопродуктів.:
- Варені ковбасні вироби, сосиски і сардели
- Смажені хліби
- Полікопчених і варено-копчених ковбасних виробів
- Реорганізовані м’ясопродуктори
- Слабкі делікатеси
- Рублеїни напівфабрикатів
- Паштетів і ливерних ковбасок
Норма закладки глюмат натрія (e621) : 50-200 г на 100 кілограм м'яса. Склад: Моноглутамат натрія.
Мол. м. глумат натрія E621 (e621) → 187,13. Структурна формула глумат натрія E621 (e621).
Глумат натрія Е621 (e621) організаційні властивості - кристали або кристалічний порошок білого кольору майже без запаху з характерним смаком.
Фізико-хімічні властивості Глумат натрія E621 (e621) he хор. Пляши у воді; ср. розлив. в етанолі; неросвши. в ефірі. Отримання глумат натрію E621 (e621) ◯ мікробіологічний синтез.
Специфікації глумат натрія E621 (e621).
Основні | |
---|---|
Вага | 25 г |
Виробник | ZXC |
Країна виробник | Китай |
Склад | глутамат |
- Ціна: 190 ₴/упаковка