Клей декстрин кукурудзяний, 5кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
500 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
Для наклейки етикеток на скляну тару, виготовлену паперовою стрічкою, для виготовлення тари для харчової промисловості
Застосування Декстреїн Кукурузний Декстрини залежно від крохмалю, яку використовують для виготовлення, діляться на картопляні та кукурудзяні, а залежно від виду каталізатора — на кислотні та кваси. За кольором, декстрини діляться на такі групи: білі, палі, жовті.
Залежно від фізики-хімічних показників, існують три сорти декстренів (за кожним кольором окремо) - вищий, перший, другий.
Декстрін використовують для виготовлення клею текстильної, поліграфічної, обувної, спіритичної промисловості (наприклад, для склеювання пакетів, наклейки етикеток на скляну тару, виготовлення клейкої паперової стрічки, виготовлення тари для харчових виробів, як клею для марок і конвертів).
Транспортування, зберігання
Декстріни транспортують усі види транспорту у сховищах. Продукт упакований в крафт мішки з п/е вкладшем по 25 кілограмів.
Декструни повинні зберігатися в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, без запахів і не заражених шкідниками хлібних запасів. Місця з декстріном повинні бути закладені на стелажі штабелями заввишки не більше 2 м. Між штабелями та стінками має бути не менше ніж 0,7 м, відстань від джерела тепла, труба — принаймні 1 м. Відносна вологість повітря не більше 75%.
Гарантійний термін зберігання продукту
1 рік з дня виготовлення.
Метод приготування декструїнного клею:
Клій (якщо споживач для своїх особливих цілей не застосовує будь-яких
Доданий) у чистому вигляді готується так:
Змішати у певних вагових співвідношеннях декстрену та воду. Співвідношення вагових частин декстрину і води:
- При приготовленні декстрина з палеєвого і жовтого декстрину беруть 1,5 вагових частин декстрину і 1 вагна частина води;
- При приготовленні клею з білого декстрину беруть 1 вагу декстрину і 1 вагову частину води;
Помішання при постійному перемішуванні нагріти, бажано на водяній бані, при температурі 85 °С до тих пір, поки температура суміші не дорівнюватиме 65 °С, при цій же температурі продовжувати перемішування суміші і нагрівання її до утворення абсолютно однорідної маси клею.
Безперервно помішуючи, охолодити клей до температури 20 градусів.
Якщо ви готуєте клею у холодній воді, то мусите встромляти у воду потрібну кількість декстрину. Витримаємо 1 - 2 години, перемішайте. Клей готовий до вживання.
Існує таке поняття як « час дозрівання», необхідний для виявлення кращих властивостей клею, і хоча клей готовий до застосування відразу після приготування, рекомендується настояти клей близько доби.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 25 г |
Користувальницькі характеристики | |
упаковка | 25кг |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
- Ціна: 500 ₴/упаковка