Кошик
581 відгук
"ХИМ-ЭКВАТОР" ТОВ
+380 (66) 668-33-45
+380 (63) 828-59-14
Фруктоза харчова, 25кг, фото 3
Фруктоза харчова, 25кг, фото 4

Фруктоза харчова, 25кг

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

2 750 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
Фруктоза харчова, 25кг
Фруктоза харчова, 25кг
Готово до відправки
2 750 ₴/упаковка
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ!!!    УВАГА!!!

До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!

Шановні покупці! Важлива інформація!

Вартість, що наведена на сайті, дійсна при покупці заводського тарного місця (мішок, бочка, каністра, рулон і т. д.). Щоб не вводити Вас в оману, перед вартістю товару ми вказуємо «від». У разі роздрібних покупок ціна змінюється в залежності від виду або кількості продукції). Це пов'язано з витратами на транспортування, зберігання, фасування, рекламу і т. д.

Але, повірте, ми завжди намагаємося, щоб наша цінова пропозиція залишалося самим привабливим у порівнянні з іншими компаніями на ринку. Для уточнення вартості Ви можете звернутися до наших менеджерів по кожному з вказаних на сайті телефонів. Або залишити замовлення на сайті. Ми зв'яжемося з Вами для надання повної інформації.

Заздалегідь дякуємо за розуміння.

З повагою, наш колектив.

Фруктоза, чи плодовий цукор C6H12O6— У вільному вигляді присутня майже у всіх солодких ягодах і плодах. Багато воліють замінювати цукор не синтетичними препаратами, а природного фруктозою.

Фруктоза як харчовий продукт

На відміну від глюкози, служить універсальним джерелом енергії, майже ніякі клітини людського організму (крім сперматозоїдів) не можуть використовувати фруктозу.

Фруктоза надходить у печінку, де перетворюється або в жирні кислоти (приводячи до ожиріння, а також до підвищення рівня тригліцеридів, що підвищує ризик атеросклерозу), або в глюкозу (у вигляді окремих молекул або глікогену).

Однак перетворення фруктози на глюкозу — складний багатоступінчастий процес, і здатність печінки переробляти глюкозу обмежена. [1]

Питання, чи варто включати фруктозу в раціон діабетиків, так як для її засвоєння не потрібно інсулін, інтенсивно досліджується в останні роки.

Хоча у здорової людини фруктоза не підвищує (або незначно підвищує рівень глюкози в крові, у хворих на діабет фруктоза часто призводить до зростання рівня глюкози. З іншого боку, з-за нестачі глюкози в клітинах, в організмах діабетиків може спалюватися жир, приводячи до виснаження жирових запасів. У цьому випадку фруктоза, яка легко перетворюється в жир і не вимагає інсуліну, може використовуватися для їх відновлення. [джерело?]

Перевага фруктози полягає в тому, що солодкий смак можна додати страві відносно невеликими кількостями фруктози, так як при рівній з цукром калорійності (380 ккал/100 г) вона в 1,2-1,8 рази солодше.

Однак, як показують дослідження, споживачі фруктози не зменшують калорійності їжі, замість цього вони їдять більше солодкі страви.

Далі, частина фруктози перетворюється безпосередньо в жир; жирові запаси спалити набагато важче, ніж глюкозу. Нарешті, ситість визначається рівнем глюкози в клітинах. Та частина фруктози, яка перетворюється в жир, не впливає на відчуття ситості. Тому збільшення споживання фруктози пов'язують з епідемією ожиріння.

Крім того, фруктозу американські гастроентерологи вважають винуватцем більш ніж третині випадків синдрому роздратованого кишечника.

Под синдромом раздраженного кишечника (СРК) обычно понимают клинический симптомокомплекс кишечных дисфункций (запоры, поносы, метеоризм, боли в животе) без очевидных органических изменений желудочно-кишечного тракта. СРК — одна из наиболее распространенных гастроэнтерологических патологий в развитых странах. 

Фруктоза

С другой стороны, фруктоза на 20-30 % снижает риск развития кариеса и воспалительных процессов в полости рта, не вызывает аллергии.

Фруктоза и пищевой сахар

Молекула сахарози (харчового цукру) складається з двох простих цукрів: глюкози і фруктози. В організмі сахароза розщеплюється на глюкозу і фруктозу. Тому по своїй дії сахароза еквівалентна суміші 50% глюкози і 50% фруктози.

Характеристики
Основні
ВиробникADM
Країна виробникСША
Форма випускуРозсипний
Користувальницькі характеристики
УпаковкаМішок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 750 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner