



Бензоат натрію Е211, 1кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
190 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
Білий кристалічний порошок, легко розчинений у воді та мало розчинень у спирті (90%). Водний розчин – прозрачний і безбарвний.
Бензоат натрію є консервантом Їжа. Він виготовляється у вигляді порошку, бавовни та гранув. Гранульований продукт вважається технологічнішим, оскільки не пілюка і краще дозується.
Натрію використовують переважно проти дріжджів та пліснявих грибів. Бактерії лише частично придушуються. Прийняття його у малих (підрогових) концентраціях не веде до стійкості до нього.
Застосування.
Бензоат натрію широко застосовується у різних видах промисловості: харчовій, хімічний, фармацевтичний та інших. Основно використовують як консервант у продуктах харчування та напитках, оскільки він представляє ефектну комбінацію антимікробних засобів низької вартості та безпеки. Також використовують желе, заправки для салатів, соусів, соусів, соленів, а особливо безалкогольних напоїв. Бензоат натрію використовують у тютюновій промисловості для запобігання плісені тютюну. Бензоат натрію застосовують у фармацевтичних препаратах, туалетних та косметичних засобах. Наприклад, зубні пасти, пудра, шампуні, сиропи тощо, у яких він також виконує роль консерванту.
Безпека.
Бензоат натрію зареєстрований у Європі як харчова добавка (код E 211), згідно з європейським законом, максимальний рівень у різних продуктах становить не більше:
- безалкогольні напої – 150 мг/л;
- алкогольні напої з рівнем алкоголю менше 15% - 200 мг/л;
- джеми з малим вмістом цукру, желе, мармелади та подібні низькокалорійні Їжа та фруктові пасти - 500 мг/кг;
- Безалкогольне пиво – 200 мг/л.
Вінсервант. Захищає продукти від плісені та бродіння.
Вона спрямована переважно проти дріжджів та пліснявих грибів, деяких бактерій (молодок). Оцовокислих та БГКП). Ефективність використання бензоату натрію зростає у кислій среді (рН 3,8- 4,5). Бензоат натрію стабільний при кип'яченні.
Використання бензоату натрію запобігає псуванню продуктів і збільшує термін їх зберігання. Бензова кислота та бензоат у високої дозівці можуть впливати на смак консервованого продукту. У дозуваннях бензоат натрію не впливає на смак продукту.
Вигляд: Білий кристалічний порошок або гранули без запаху.
Області використання:
Безалкогольні напої, пиво, алкогольні напої з вмістом алкоголю менше 15 про.%,
фруктові та овочеві соки,
пюре, консервовані овочі та фрукти, фруктові пульпи, пюре,
рибопродукти, обробка риби, рибні консерви, ікра,
майонези та делікатесні продукти на їх соснові, салати,
кисломовні продукти, сметана,
маргарин,
М'ясопродукти, фарш,
Косметика.
За допомогою бензоату натрію розчиняють у невеликій кількості пітної води (у 100 мл води розчиняється 50 г бензоату натрію). Потім цей розчин вносять до продукту. Стадія внесення консерванту у продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальний момент вважається відразу після пастеризації або стерилізації.
Основні | |
---|---|
Виробник | Чанг Хі |
Країна виробник | Китай |
Склад | бензоат натрію |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | 25кг |
- Ціна: 190 ₴/упаковка