Кошик
463 відгуків
Винна кислота (ціни в описі товара), фото 2

Винна кислота (ціни в описі товара)

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

від 280 /кг

Показати оптові ціни
Винна кислота (ціни в описі товара)
Винна кислота (ціни в описі товара)
Готово до відправки
від 280 /кг
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

від 25кг    280грн/кг

від 10кг    290грн/кг

від 5кг      300грн/кг

від 2кг      330грн/кг

від 1кг      350грн/кг  

опт ціна по домовленності

Для оформлення замовлення ви можете передзвонити за будь-яким із зазначених на сайті контактів або залишити замовлення/запит на дзвінок на будь-яку кількість одиниць товару, що цікавить. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і в телефонному режимі погодить всі питання, що Вас цікавлять!

До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!

Опис властивостей винної кислоти


L(+) винна кислота (Є334) Це білий кристалічний порошок без запаху з Чистіть злегка кислим смаком. Вона добре розчинена в воде, спирте, эфире и ацетоне, не розчинена в рослинні олії і жирах. В Природні умови L+ винна кислота містить у Багато фруктів, а Завдяки промисловому використанню відходів виноробія (винного каменя) сірчаною кислотою.

L(+) винна кислота застосовують у широкому вжитку Як підкислювач при Виготовлення різних харчових продуктів Особливо овочевий і овочовий фруктові консерви, алкоголь і Безалкогольних напоїв, кондитерських виробів, фруктів-ягідного морозива. Через незначну гіроскопію вона використовується в розчинені напої і шипучих таблетках.

 

Шановні покупці! Важлива інформація!

Вартість, наведена на сайті, дійсна при покупці заводського тарного місця (мішок, бочка, каністра, рулон тощо). Щоб не вводити Вас в оману, перед вартістю товару ми вказуємо «від». У разі роздрібних покупок ціна змінюється (залежно від виду чи кількості продукції). Це з витратами на транспортування, зберігання, фасування, рекламу тощо.

Але, повірте, ми завжди намагаємося, щоб наша цінова пропозиція залишалася найпривабливішою порівняно з рештою компаній на ринку. Для уточнення вартості Ви можете звернутися до наших менеджерів за будь-яким із вказаних на сайті телефонів. Або залишити замовлення на сайті. Ми з Вами зв'яжемося для надання повної інформації.

Заздалегідь дякуємо за розуміння.

З повагою наш колектив.

Опис властивостей винної кислоти

L(+) винна кислота (Е334) являє собою білий кристалічний порошок без запаху з чистим злегка терпким кислим смаком. Вона добре розчинна у воді, спирті, ефірі і ацетоні, не розчинна в рослинних оліях і жирах. В природних умовах L+ винна кислота міститься в багатьох фруктах, а промисловим способом виходить шляхом обробки відходів виноробства (винного каменю) сірчаною кислотою.

L(+) винна кислота знаходить широке застосування в якості підкислювача при виробництві різних харчових продуктів, зокрема овочевих і фруктових консервів, алкогольних і безалкогольних напоїв, кондитерських виробів, фруктово-ягідного морозива. Завдяки незначній гігроскопічності вона використовується в розчинних напоях і шипучих таблетках.

Технологічні рекомендації

Як регулятор кислотності L(+) винна кислота рекомендується в 12 галузевих стандартах: джеми, варення, желе, цитрусові мармелади, який порошок, какао продукти, бульйони та супи, томатні концентрати, консервовані овочі та фрукти, конди , маргарини.

У таблиці наведено рекомендовані дозування L(+) винної кислоти для різних продуктів:


Продукт Дозування
Джеми, варення, желе 2 – 3 г/кг
Безалкогольні напої 1,5 – 1,7 г/л
Вина 1,5 – 2 г/л
Кондитерські вироби 1,4 – 1,7 г/кг
Сухі шипучі напої 3 – 5 г/кг
Консервовані овочі та фрукти 0,8 – 1 г/кг
Бульйони та супи 0,2 – 0,3 г/кг
Какао продукти 0,3 – 0,5 г/кг
Томатні концентрати Достатня для рН вище 4,3
Фруктово-ягідне морозиво 1,3 – 1,5 г/кг

L(+) винна кислота за ГОСТ 21205-83 «Кислота винна харчова. Технічні умови» внесено до переліку сировини в ГОСТ 7231 «Томати консервовані. Загальні технічні умови.

Крім харчової галузі L(+) винна кислота застосовується також у гальванопластіці та текстильній промисловості.

Якісні показники винної кислоти

Пропонована нами L(+) винна кислота має наступні якісні характеристики, підтверджені відповідними сертифікатами:


Показник Значення
Вміст основної речовини 99,7 – 100,5 %
Питоме обертання 12,0 – 13,0 град.
Втрати при сушінні не більше 0,5 %
Сульфатна зола не більше 0,05%
Сульфат трохи більше 0,05 %
Свинець не більше 10 ppm
Миш'як не більше 5 ppm
Хлориди трохи більше 0,01 %
Мідь не більше 100 ppm
Вільна сірчана кислота трохи більше 0,03%
Ми пропонуємо Вам L(+) винну кислоту від провідних китайських виробників, які постачають її на ринки Західної Європи і Північної Америки і повністю відповідають світовому стандарту Кодекс харчової хімії IV редакція (FCC IV).


Продукція упаковується по 25 кг нетто в паперові багатошарові мішки з поліетиленовим вкладишем.
Строк зберігання: у відповідність до рекомендацій заводу-виробника.
Зберігати в закритих мішках в захищеному від прямого сонячного проміння сухому і прохолодному місці.

Характеристики
Основні
ВиробникЧанг Хі
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
Упаковка25кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 280 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner