

Фруктоза харчова від 5кг (ціни в описі товара)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
110 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
от 25кг 110грн/кг
от 10кг 120грн/кг
от 5кг 130грн/кг
опт ціна по домовленності
Для оформлення замовлення ви можете передзвонити за будь-яким із зазначених на сайті контактів або залишити замовлення/запит на дзвінок на будь-яку кількість одиниць товару, що цікавить. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і в телефонному режимі погодить всі питання, що Вас цікавлять!
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
Фруктоз або фруктовий цукор C6H12O6 - у вільному вигляді присутній майже у всіх солодких ягодах і плодах. Багато хто віддає перевагу замінюванню цукру не синтетичними препаратами, а природним фруктам.
Фруктоз як харчовий продукт
На відміну від глюкози, яка служить універсальним джерелом енергії, майже жодна клітина людського організму (окрім сперматозоїдів) не може використовувати фруктозу.
Фруктоз потрапляє в печінку, де перетворюється або на жирні кислоти (за допомогою ожиріння, а також до підвищення рівня тригліцеридів, що підвищує ризик атеросклерозу), або глюкозу (в вигляді окремих молекул або глікогена).
Однак процес перетворення люкозу в глюкозу — складний багатостунчастий процес, а здатність печінки переробити глюкозу обмежена. [1]
Питання, чи слід включати фруктозу в раціон діабетиків, оскільки в ньому не потрібно інсуліну, інтенсивно розвивається в останні роки.
Хоча у здорових людей фруктозу не підвищує (або підвищує мало) рівень глюкози в крові, у хворих на діабет часто збільшується рівень глюкози. З іншого боку, через брак глюкози в клітинах, в організмах діабетиків може спалюватися жир, що призводить до виснаження жирових запасів. У цьому випадку фруктозу, який легко перетворюється на жир і не вимагає інсуліну, можна використовувати для відновлення. [джерело?]
Перевага фруктозу полягає в тому, що солодкий смак можна надати страві відносно невеликими кількістю фруктозів, оскільки при рівні з цукром калорій (380 ккал/100 г) він в 1,2-1,8 разу солодкий.
Однак дослідження показують, що ті, хто споживає фрукти, не зменшують калорій, а їдять приємніші страви.
Потім частина фруктозу перетворюється безпосередньо на жир; жирні запаси спалити набагато важче, ніж глюкозу. Нарешті, ситість визначає рівень глюкози в клітинах. Ця частина фруктозу, яка перетворюється на жир, не впливає на відчуття ситості. Тому збільшення споживання фруктів пов’язане з епідемією ожиріння.
Крім того, за даними Американських гастроентерологів, більш ніж третина випадків захворювання на виразний кишечник.
Під синдромом роздратованого кишечника (СРК) зазвичай розуміють клінічний симптомокоплекс кишкових дисфункцій (запори, поноси, метеоризм, біль у животі) без очевидних органічних змін шлунково-кишкового тракту. СРК — одна з найпоширеніших гастроентерологічних патологій у розвинених країнах.
Фруктоз
З іншого боку, фруктоза на 20-30 відсотків зменшує ризик виникнення карієсу та запальних процесів у ротовій порожнині, не викликає алергії.
Фруктоз і харчовий цукор
Молекула цукрової тростини (квадрат цукру) складається з двох простих цукрів: глюкози та фрукти. У організмі цукор розщеплюється на глюкозу та фруктозу. Тому за своєю дією цукрова тростина еквівалентна суміші 50% глюкози і 50% фруктозу.
Основні | |
---|---|
Виробник | ADM |
Країна виробник | США |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 110 ₴/кг