



Бензоат натрію Е211 від 1кг (ціни в описі товара)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
112 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (63) 828-59-14 пн-пт
від 25кг 112грн/кг
від 10кг 120грн/кг
від 5кг 130грн/кг
від 2кг 170грн/кг
від 1кг 190грн/кг
опт ціна по домовленності
Для оформлення замовлення ви можете передзвонити за будь-яким із зазначених на сайті контактів або залишити замовлення/запит на дзвінок на будь-яку кількість одиниць товару, що цікавить. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і в телефонному режимі погодить всі питання, що Вас цікавлять!
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
Застосування.
Бензоат натрію широко застосовується в різних видах промисловості: харчової, хімічної, фармацевтичної та інших. Основне застосування знаходить як консервант у харчових продуктах та напоях, оскільки він представляє ефективну комбінацію антимікробного засобу низької вартості та безпеки. Також використовується при виробництві желе, заправок для салатів, готових салатів, соусів та приправ, соління та особливо в безалкогольних напоях. Бензоат натрію застосовується у тютюнової промисловості для запобігання цвілі тютюну. Бензоат натрію застосовується у фармацевтичних препаратах, туалетних та косметичних засобах. Наприклад: зубні пасти, пудра, шампуні, сиропи тощо, у яких він також виконує роль консерванту
Безпека.
Бензоат натрію зареєстрований у Європі як харчова добавка (код Е 211 ) Згідно з європейським законодавством, максимальний рівень у різних продуктах становить не більше:
- безалкогольні напої – 150 мг/л;
- алкогольні напої з рівнем алкоголю менше 15% – 200 мг/л;
- джеми з малим вмістом цукру, желе, мармелади та подібні низькокалорійні продукти та фруктові пасти – 500 мг/кг;
- безалкогольне пиво – 200 мг/л.
онсервант. Захищає продукти від пліснявіння та бродіння.
Дія бензоату натрію спрямована, головним чином, проти дріжджів та пліснявих грибів, деяких бактерій (молочнокислих, оцтовокислих і БГКП). Ефективність застосування бензоату натрію зростає у кислому середовищі (рН 3,8-4,5). Бензоат натрію стабільний під час кип'ятіння.
Використання бензоату натрію запобігає псуванню продуктів і збільшити термін їх зберігання. Бензойна кислота та бензоати у високому дозуванні можуть впливати на смак консервованого продукту. У рекомендованих дозах бензоат натрію не впливає смак продукту.
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок чи гранули без запаху.
Області використання:
безалкогольні напої, пиво, спиртні напої з вмістом спирту менше 15 об.%,
фруктові та овочеві соки,
пюре, консервовані овочі та фрукти, фруктові пульпи, пюре,
рибопродукти, обробка риби, рибні консерви, ікра,
майонези та делікатесні продукти на їхній соснові, салати,
кисломолочні продукти, сметана,
маргарин,
м'ясопродукти, фарш,
Косметика.
Спосіб застосування: бензоат натрію розчиняють у невеликій кількості питної води (100 мл води розчиняється 50 г бензоату натрію). Потім цей розчин вносять у продукт. Стадія внесення консерванту продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації чи стерилізації.
Основні | |
---|---|
Виробник | Чанг Хі |
Країна виробник | Китай |
Склад | бензоат натрію |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | 25кг |
- Ціна: 112 ₴/кг