Кошик
581 відгук
"ХИМ-ЭКВАТОР" ТОВ
+380 (66) 668-33-45
+380 (63) 828-59-14

Глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42 від 50кг

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

42 ₴/кг

Показати оптові ціни
Глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42 від 50кг
Глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42 від 50кг
Готово до відправки
42 ₴/кг
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ!!!    УВАГА!!!

До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!

Шановні покупці! Важлива інформація!

Вартість, наведена на сайті, дійсна при покупці заводського тарного місця (мішок, бочка, каністра, рулон тощо). Щоб не вводити Вас в оману, перед вартістю товару ми вказуємо «від». У разі роздрібних покупок ціна змінюється (залежно від виду чи кількості продукції). Це з витратами на транспортування, зберігання, фасування, рекламу тощо.

Але, повірте, ми завжди намагаємося, щоб наша цінова пропозиція залишалася найпривабливішою порівняно з рештою компаній на ринку. Для уточнення вартості Ви можете звернутися до наших менеджерів за будь-яким із вказаних на сайті телефонів. Або залишити замовлення на сайті. Ми з Вами зв'яжемося для надання повної інформації.

Заздалегідь дякуємо за розуміння.

З повагою наш колектив.

Глюкозно-фруктозні сиропи виробляються на основі натуральної природної зернової сировини (кукурудза або пшениця), з якої виділяється крохмальна фракція, яка потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Ферментне оцукрювання крохмалю - це відтворення в промислових масштабах природного процесу, що відбувається при проростанні зерна, в ході якого поживні речовини, запасені у вигляді крохмалю, перетворюються на прості вуглеводи (моносахариди), що мають високу засвоюваність і поживну.

Зауважимо, що фруктозний сироп відрізняється від звичайного цукру, який є практично чистою сахарозою, де глюкоза і фруктоза пов'язані між собою в одну молекулу, яка, після надходження в організм людини під дією шлункових ферментів, розпадається на ці два моносахариди у співвідношенні 50 :50.

При виробництві ДФС досягається таке співвідношення моносахаридів, що воно практично ідентичне складу бджолиного меду (58-56% глюкози та 42-44% фруктози). За рівнем солодощі та смаковим профілем ГФС можна порівняти з цукром, а з точки зору біологічної цінності перевершують його, володіючи більш оптимальним вуглеводним складом, підвищеною засвоюваністю та повною мірою відповідаючи сучасним вимогам концепції здорового харчування.

Застосовується ДФС замість цукру при виробленні безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів використовується для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів та консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність та посилити аромат фруктів. Додавання 50% глюкозно-фруктозного сиропу та 50% високомальтозної патоки замість сахарози усуває кристалізацію сахарози при зберіганні готових продуктів. У консервованих фруктах та овочах заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом сприяє збереженню натурального забарвлення.

На відміну від сахарози, фруктозний сироп не піддається дії інвертази і його склад залишається постійним під час обробки та зберігання джемів, желе або консервів. При приготуванні маринадів, компотів та інших консервованих продуктів високий осмотичний тиск глюкозно-фруктозних сиропів сприяє більш швидкому проникненню цукрів у тканину консервованих продуктів.

У молочній промисловості глюкозно-фруктозні сиропи використовують із виробництва молочних десертів, йогуртів, морозива. У кондитерському виробництві глюкозно-фруктозний сироп за функціональними властивостями порівнюють із інвертним цукром. Заміна 100% сахарози глюкозно-фруктозним сиропом не змінює насолоду, аромат та структуру продукту. Наявність великої кількості моносахаридів у сиропі і особливо гігроскопічної фруктози забезпечує відмінну здатність, що змочує. Глюкозно-фруктозним сиропом замінюють до 50% цукрози в тортах, до 20% - при виробленні білої глазурі, до 75% - в глазурі для зефіру, і повністю сахарозу в житлових начинках. ДФС є гарною підсолоджувальною речовиною в морозиві, хлібобулочних виробах. При нагріванні сиропи темніють, що сприяє утворенню золотисто-коричневої кірки. При виготовленні соусів, кетчупів глюкозно-фруктозні сиропи можуть повністю або частково замінити сахарозу. Також сироп можна застосовувати під час виробництва начинок для пирогів. Фруктозний сироп може служити заміною традиційному солодкому компоненту рецептур – цукру.

Характеристики
Основні
УпаковкаПластикова пляшка
Країна виробникУкраїна
СмакКарамель
Інформація для замовлення
  • Ціна: 42 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner