Кошик
581 відгук
"ХИМ-ЭКВАТОР" ТОВ
+380 (66) 668-33-45
+380 (63) 828-59-14

Желатин харчовий від 1 кг

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

від 260 ₴/кг

Показати оптові ціни
Желатин харчовий від 1 кг
Желатин харчовий від 1 кг
Немає в наявності
від 260 ₴/кг
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
+380 (66) 668-33-45
пн-пт
  • +380 (63) 828-59-14 пн-пт
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шановні покупці! Важлива інформація!

Вартість, наведена на сайті, дійсна під час купівлі заводського тарного місця (мішок, бочка, каністра, рулон тощо). Щоб не вводити Вас в оману, перед вартістю товару ми рекомендуємо  «від».  У разі роздрібних покупок ціна змінюється (залежно від типу або кількості продукції). Це пов'язано з витратами на транспортування, зберігання, фасування, рекламу тощо.

Але, повірте, ми завжди намагаємося, щоб наше цінове пропонування залишалося найпривабливішим проти інших компаній на ринку. Для уточнення вартості Ви можете звернутися до наших менеджерів за будь-яким із зазначених на сайті телефонів. Або залишити замовлення на сайті. Ми з Вами зв'яжемося для надання повної інформації.

Заздалегідь дорожимо за розуміння.

З повагою, наш колектив.

Желатин є природним біополімером. Як харчова добавка має позначення Е441. Основа желатину — колаген. У своєму складі желатин містить:  крохмаль, білки, жири, вуглеводи, мікро- та макроелементи, вітамін РР, 18 амінокислот.

Це високоякісний тваринний білок, збагачений життєво важливими для людини амінокислотами, вітамінами, мікроелементами.

Желатин являє собою ситий твердий продукт, від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, без запаху.

Поживні якості желатину:

  • Поєднання чистого протеїну зі специфічною амінокислотою;
  • Синергетичний ефект  у поєднанні з іншими протеїнами;
  • Високий ступінь засвоюваності;
  • Немає алергенів;
  • Не містить  холестерин.

Технологічні властивості желатину:

  • Гелеутворення;
  • Піноутворення та стабілізація піни;
  • Утворення плівки;
  • Поліпшення структури;
  • Гідратація;
  • Стабілізація й утворення емульсії;

Сенсорні властивості желатину:

  • Нейтральний запах;
  • Нейтральний смак;
  • Може покращувати  смак.

Фізико-хімічні властивості желатину:

  • Добре розчинний і має високу вологоутримувальну здатність;
  • Міцність сьогодні желатину харчової якості  визначається за Блумом (Bloom) або Валентом.
  • Підлягає гідролізу, який залежить від низки чинників — наявності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури;
  • У разі концентрації вище 0,8% желатин під час охолодження  облягається з розчину. Температура осадження зазвичай визначається за в'язкістю 10%-ного розчину та відповідає температурі початку гелеутворення;
  • Желатин проявляє амфотерні властивості. У кислому середовищі желатин несе позитивний заряд, а в лужній — негативний;
  • Сумісний з багатьма гдроколоїдами, цукром, кукурудзяним сиропом, крохмалем, глюкозою, основними харчовими кислотами й ароматизаторами.

Типи та марки желатину

Використання передових технологій дає змогу нам робити желатин різного типу та марок

Є два типи желатину А і В, кожен різновид желатину виробляється на окремій виробничій лінії.  Желатин типу А отримують під час оброблення колагену свинячих шкур, кислотою. Желатин типу В виходить із шкур великої рогатої худоби після їх лужного оброблення. Водночас жовтувальні властивості обох типів однакові.

Марки желатину:

  • желатин харчовий К-17, К-15, К-13,К-11,К-10
                                    П-19, П-17,П-16, П-13, П-11, П-9, П-7
                                    80,100,120,150,180,200,220,240 bloom
  • желатин технічний Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5

Типи желатину:

  • Харчовий
  • Кондитерський
  • Медичний
  • Харчовий фасований по 15, 25 грамів/пачка.
  • Технічний

Фізико-хімічні показники
Міцність струменя з масовою часткою желатину 10%, Ньютонів — від 2,5 до 19
Міцність струменя з масовою часткою желатину 6,67%, Блюм г/см3-від 80 до 240 bloom
Розмір частинок, за заявкою клієнта — мінімальний 0,1 мм; максимальний 5 мм

Паковання
Желатин харчовий і технічний упакований у поліпропіленові мішки з поліетиленовою вкладкою по 25 кілограмів.
Желатин харчовий фасований упакований у пачки по 15,25 грамів

Термін зберігання
Желатин харчовий ГОСТ-11293-89  — 1 рік від дати виготовлення.
Желатин харчовий  ТУ  У 24.6-00418030-002-2007  — 2 роки від дати виготовлення.

Характеристики
Основні
ВиробникЛисичанський желатиновий завод
Країна виробникУкраїна
ТипЖелатин
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 260 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner